Argánolaj 10 ml szagmentes

Argánolaj 10 ml szagmentes
Argánolaj 10 ml

Latin név: Argania spinosa
650 Ft
db
db
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Alkalmazás: E-vitaminban és alfa-tokoferolokban gazdag összetételének köszönhetően bőrkondicionáló, regeneráló, gyulladáscsökkentő hatású. Bőrápolásra önállóan is alkalmazható. Segítséget nyújt a mindennapos bőrápolásban, a problémás, gyulladt, ekcémás arcbőr kezelésében. Megnyugtatja az igénybevett arc- és fejbőrt, hatékonyan regenerálja és fiatalítja a bőrt. Alkalmazása minden bőrtípusra ajánlott. Száraz, töredezett haj és köröm ápolására, illetve hajpakolásként is alkalmazható. Erősíti a hajhagymákat és gyorsítja a haj és köröm növekedését. Segít a terhességi csíkok és a narancsbőr megelőzésében és a már kialakult striák halványításában.

Előállítás: hideg sajtolással

Összetétel, hatóanyagok: alfa-tokoferol, fitoszterolok, spinasterol és schottenol, E-vitamin, Omega 6



Mindent az argánolajról:

Napjainkban egyre többször találkozunk az argánolaj nevével a szépségápolással és bőrápolással összefüggésben.

Az argánolajat a marokkói Atlasz-hegységeb honos argánfa (Argania spinosa) magjából préselik, és az ott élő berberek évszázadok óta ismerik és használják különleges kozmetikai és gyógyászati hatásai miatt.

Az argánfa gyümölcsének magjának olaja, mely természetes antioxidánsokban gazdag, ezen felül magas alfa-tokoferol tartalmú, természetes E-vitamin forrás. Az olívaolajhoz hasonlóan, ám sokkal nagyobb mértékben tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat.

Méltán nevezhetjük a világ egyik legdrágább olajának, hiszen egy liter olaj kinyeréséhez körülbelül száz kilogramm argánmagot, azaz 8-10 argánfa teljes termését használják fel.

bőrfeszesítő, bőrápoló olajként az egész testen alkalmazható
bőrregeneráló és selymesítő hatású, a száraz, repedezett bőr természetes gyógyítója
antibakteriális, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatása segít a pattanásos bőr kezelésében
hatékony segítség a körömágy bőrének ápolásában és kiváló körömerősítő
alkalmazható terhességi csíkok megelőzésére és segít a szülés után megereszkedett bőr rugalmasságának visszaállításában
száraz, töredezett hajunkat újra fényessé és selymessé tehetjük argánolajas pakolás segítségével
sejtregeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, így kisebb bőrsérülések gyógyítására is alkalmazhatjuk

Érdekességek: Az argánfa az egyik legősibb fafajta, mely 65 millió évvel ezelőtt terjedt el. Magas ára miatt az argánolajat Marokkó folyékony aranyának nevezik. A berberek a mai napig hagyományos kézi préseléssel nyerik ki az olaját az összegyűjtött termésekből. Az olívaolajnál háromszor magasabb az E-vitamin tartalma.

Leírás: Az általunk forgalmazott argánolaj 100%-os tisztaságú természetes bázisolaj, felhasználható bőrápoló termékek készítéséhez.
Adatok
Cikkszám
5999886398545
Webáruház készítés
argep.hu