Sárgabarackmag olaj 10 ml

Sárgabarackmag olaj 10 ml
Sárgabarackmag olaj 10 ml

Latin név: Prunus persica
339 Ft
db
db
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Alkalmazása:

Bár a sárgabarackfa ma már igen elterjedt az országunkban, a magjából kinyert olaj pozitív tulajdonságait csak nemrég kezdték el felfedezni. A kozmetikában is sokoldalúan felhasználható, az érzékeny bőrt megnyugtatja, a tompa fényű, fáradt arcot életteltelivé, üdévé varázsolja, és a babák bőrére is igazán jó hatással van.

Felhasználási módjai:

Fáradt, fakó bőrre: juttassunk pár csepp sárgabarackmag olajat a bőrbe, ami ezáltal puha, sima, üde megjelenésű lesz.

Fürdéshez: adjunk a fürdővízhez 4-5 csepp olajat, majd mártózzunk meg benne – a bőrünk meg fogja háláni a törődést.

Ápolt, egészséges körmök: heti egy-két alkalommal szánjunk pár percet a lazításra, és közben masszírozzunk pár csepp olajat a körmünkbe és a körömágybőrünkbe.

Arcmasszázshoz: vezessük be a napi arcápolási rutinunkba a sárgabarackmag olajjal történő gyengéd arcmasszázst. A masszázs által nem csak ragyogó arcbőrt kaphatunk, hanem a nappali és éjszakai arckrémünk is hatékonyabban fog felszívódni.

Előállítás: hidegsajtolással

Összetétel, hatóanyagok:  olajsav, linolsav, palmitinsav, szterainsav, A vitamin, E vitamin, fitoszterolok

Mindent a sárgabarackmag olajról:

A sárgabarackfa főleg Közép-Ázsiában honos, de a világ minden táján megtalálható, köztük Magyarországon is. Az értékes olajat a sárgabarack magjából préselik ki hidegsajtolással, hogy minden értékes összetevőt megőrízzen a kinyerés után is. Illata egyértelműen a sárgabarackra hajaz, de sokan úgy írták le, hogy olyasmi, mint ha marcipánt szagolnának.

A sárgabarackmag olaj sok midenben hasonlít a mandulaolajra, azonban ez sokkal gazdagabb linolsavakban, így hatását tekintve ütősebb, mint az előbb említett olaj.


Ellenjavallat: állapotos nők, szoptató kismamák ne, vagy csak nagy odafigyeléssel használják! Használat előtt mindenféleképpen olvasson utána a tudnivalóknak!

Leírás:

Az általunk forgalmazott sárgabarackmag olaj100%-os tisztaságú természetes olaj, felhasználható bőrápoló termékek készítéséhez.

Adatok
Cikkszám
5999886398613
Webáruház készítés
argep.hu